Skedsmo Janitsjarorkester søker ny dirigent fra høsten 2019. Tar du utfordringen?

Skedsmo Janitsjarorkester søker en ny dirigent/musikalsk ansvarlig fra høsten 2019. Etter fire fine år sammen sier vår nåværende dirigent takk for seg og søker nye utfordringer, så det gjør vi også.

OM KORPSET

Korpset ble startet i 1972 og har nå rundt 50 medlemmer. Vi er en humørfylt gjeng som trives med å spille mange ulike typer musikk og som gjerne prøver oss på nye utfordringer.

Av faste prosjekter de siste årene kan vi nevne sommerkonsert, høstkonsert, julekonsert, Regionmesterskapet, NM og utespillinger 1. og 17.mai. Vi har deltatt i NM siden 2005, og spiller nå i 4. divisjon. Vi er på jakt etter deg som kan være med oss på den musikalske veien videre.

Du må:

- Være utdannet dirigent med dirigenterfaring fra janitsjarkonkurranser

- Være kreativ og inspirerende

- Kunne motivere til økt fremgang

- Ha humor, godt humør og tålmodighet

- Jobbe tett sammen med musikkutvalget og styret om valg av musikk

Vi kan tilby et velfungerende korps med god besetning, positive musikanter og et aktivt musikkutvalg. Lønn etter avtale.

ØVELSER
Hver torsdag kl. 19.00-22.00 i samlingssalen på Åsenhagen skole på Skedsmokorset. Ekstraøvelser og øvingshelger ved behov.

For mer informasjon, kontakt leder Elin Hoel: 932 54 162

Send inn søknad med CV: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

page1image2278408496